Kunstenaar - MasqArt - Hedendaagse kunst - moderne kunst

Mijn Verhaal

Kunstenaarsbiografie – Mijn naam is Raymond Hakemulder, het gezicht achter Masqart. Mijn creatieve reis begon in mijn vroege jaren, gedreven door een onverzadigbare drang om te begrijpen en te creëren. Nadat ik mijn media bachelor had behaald, besloot ik een paar jaar op wereldreis gegaan. Om kennis te maken met alle geuren, smaken en culturen die de wereld te bieden heeft. 

Als “reiziger” sta je echt even los van de wereld. Je hebt geen sociale of maatschappelijke verplichtingen. Je hoeft niet bezig te zijn met gister of volgende week. Je leeft in het nu, helemaal zoals jezelf bent of wilt zijn. Niks moet alles mag. De maskers vallen af. 

Deze beleving wilde ik vastleggen, zo begon ik als kunstenaar met het visualiseren van het metaforische masker. De kunstwerken die ik nu maak zijn hier het resultaat van. Eyecatchers die de kijker provoceert tot nadenken. 

Mijn kunstwerken zijn meer dan alleen fysieke objecten; ze zijn een spiegel die mensen uitnodigt om na te denken over hun eigen maskers, over de rollen die ze spelen in het leven, en over wat er schuilt achter de façade die ze aan de wereld tonen. Ik wil dat mijn kunst mensen aanmoedigt om authentieker te zijn, om hun ware zelf te omarmen en om eerlijk te zijn over hun emoties en verlangens.

Kom in contact

Vragen of interesse? Neem gerust contact op!